Film Nowhere ima napovednik, ki v dveh minutah pove praktično celo zgodbo filma

Izreka “manj je več” je včasih filmskim promotorjem tujka, saj smo v preteklosti dobili že ogromno filmov, ki v svojih napovednikih pokažejo veliko preveč. Napovedniki bi načeloma morali prikazati ravno dovolj, da pri gledalcu vzbudijo občutek zanimanja in pripravljenosti, da se o izidu odpravijo v kino.

Žal pa nekateri za takšne zadeve nimajo občutka in najbolj banalen primer tega je vsekakor napovednik za film Nowhere.

Ta je pri Američanih izšel že na začetku prejšnjega meseca in zaenkrat na IMDBju drži žalostno oceno 5,9. Torej ne gre za ravno filmsko uspešnico, ne gre pa tudi za nek tretjerazredni izdelek.

Štorija drži namreč zanimiv zaplet. V tipičnemu ameriškemu mestu izgine najstnica in njena mama se poda na raziskovanje. Njeni glavni osumljenci je odbojkarska ekipa, ki je njeno hčerko videla zadnjo, preden je tak izginila iz obličja.

No, vsaj to pove napovednik, ki bi se po logiki moral zaključiti tule. Žal pa gre zadeva dalje in skozi dve minuti razloži praktično vsak zaplet in preobrat, ki povedo praktično celotno zgodbo. Napovednik je v svoji predstavitvi že naravnost smešen in težko je verjeti, da tega ni šel nekdo delati namenoma. Na koncu praktično samo še manjka odjavna špica in videli bi prav vse.

To komedijo, ki se sicer obravnava za resen film, si lahko ogledate na spodnjemu posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime