Zadnja verzija Denuvo zaščite je bila zlomljena

Denuvo je eno od imen, ki vsakemu spletnemu piratu pošlje srh v kosti. Gre namreč za zaščito iger, ki se je izkazala za varovanje naslovov bolj ali manj uspešna.

Krekerjem je zadevo do sedaj velikokrat uspelo zlomiti, vendar se je Denuvo vedno vrnil ter svojo protekcijo nadgradil in začela se je nova bitka.

Krekerjem je včeraj uspel nov podvig, saj je bil zlomljen Denuvo 6.0, ki je krasil igro Total War: Three Kingdoms. Špil je kakšen teden nazaj prejel posodobitev 1.1.0., tako da je krekerski skupini CODEX zaobiti najnovejšo zaščito Denuva.

Prav ti isti lomilci zaščite so nekaj časa nazaj napovedovali, da je z Denuvom konec, tako da so morda iznašli novo tehniko krekiranja, ki bo hitrostno lomil vse nadaljnje izvedenke zaščite. To bomo seveda še videli, saj trenutno Denuvo uspešno brani še kar nekaj naslovov.

Zanimivo bo videti, če bo sedaj založnik SEGA odstranil zaščito iz Total War-a, je pa to dvomljivo, saj je bil Denuvo že zlomljen v vseh preteklih Total War igrah, a kljub temu ni bil odstranjen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime