Call of Duty: Modern Warfare razkril svoj prvi večigralski način Gunfight

Bo novi Modern Warfare preoblikoval večigralski svet iger, tako kot je to leta nazaj uspelo njegovemu predniku, Call of Duty 4?

Verjetno ne, ampak prvi prikazani večigralski način Gunfight kaže na dejstvo, da bo novi del COD franšize poskušal vsaj malo inovirati.

Gunfight bo zelo hiter način, kjer bodo runde trajale vsega 40 sekund. Postavili se bomo v dve ekipi, po dva igralca in se udarili v močno zapri mapi. Prvi dvojec, ki zmaga 6 rund, bo postal tudi končni zmagovalec obračuna. V primeru, da je rezultat izenačen, se bodo igrali podaljški. Takrat se bo na mapi pojavila zastavica, igralci pa bodo imeli na voljo 10 sekund, da jo bodisi ujamejo ali pa eliminirajo nasprotno ekipo. Da bo vse pravično, bodo ekipe vsaki dve rundi zamenjali štartne pozicije na mapi.

V Gunfight načinu bodo vsi igralci igro začeli z isto opremo. To pomeni isto začetno orožje, stransko orožje, taktična granata in klasično bomba. Activision je včeraj prikazal tudi prve tri mape: gosti gozd Pine, skladišče King ter dvorišče z zabojniki Stack.

Call of Duty: Modern Warfare bo 1. avgusta na svojemu Twitch kanalu razkril dodatne večigralske načine, končna igra pa bo izšla 25. oktobra 2019.

Watch COD MW GUNFIGHT MODE REVEAL (FULL MP UNIVERSE REVEAL ON 8/1) #COD_PARTNER from TeePee on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime