FIFA 20 ostala brez Juventusa

Na nogometnih virtualnih zelenicah že dolgo bijeta bitko dva velika konkurenta. Na eni strani stoji EA s svojo priljubljeno serijo FIFA, na drugi pa Konami s svojo dolgoletno serijo Pro Evolution Soccer.

Čeprav zadnjih nekaj leta vlada FIFA, saj to ime pozna vsak dnevnosobni igralec nogometa, je založnik Konami pravkar svojemu tekmecu prizadejal močan udarec.

Podpisal je namreč ekskluzivno pogodbo z ekipo Juventus, ki bo tako prisotna samo v Pro Evo igri, ki se po novem imenuje eFootball PES 2020.

FIFA 20 lahko naročite že za 55,99 € na EIGRE.si!

Dobili so pravice do celotne virtualne upodobitve Juventusa. To pomeni, da FIFA 20 ne bo vsebovala ekipe Juventus ter njegovih dresov in stadiona. Konamiju je podpisana eksluziva omogočila, da 3D skenira vse zvezdnike, kot je denimo Cristiano Ronaldo in jih natančno prenese v igro. Dobra novica je, da bodo igralci Juventusa še vedno prisotni v igri, le oblečeni ne smejo biti v črno-bele črte in nositi Juventusov grb.

Konami je tudi 3D skeniral celotni Allianz Stadium in slavno nogometno zelenico verno prenesel v igro.

Novo podpisana pogodba bo veljala za naslednja tri leta, tako da FIFA igralci kar nekaj časa ne boste mogli uživati v barvah Stare dame. Konami je nedolgo tega podpisal pogodbo tudi z nogometnim klubom Bayern München in 3D skeniral 11 zvezdnikov kot so Manuel Neuer in Thiago, med nogometnimi junaki pa se bo pojavil tudi legendarni golman Oliver Kahn. 3D skeniranju ni ušel tudi stadion Allianz Arena. Za razliko od Juventusa, bo Bayern še vedno prisoten v FIFA 20, vendar brez svojega stadiona.

eFootball PES 2020 je nenadoma postal precej bolj konkurenčen tekmec in zanimivo bo videti, koliko dodatnih igralcev bo ta pogodba pritegnila 10. septembra, ko bo igra tudi uradno izšla.

FIFA 20 lahko naročite že za 55,99 € na EIGRE.si!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. ZAKAJ NI JUVENTUSA V FIFI 20 BAYERN PA JE PA KAJ MARIBOR JE V FIFI 20 KER BI RES LAHKO BIL ZATO UPAM DA DATE MARIBOR V FIFO 20 ALI PA CELO KAR CELO PRVO LIGO PA DRUGO LIGO PA TRETJO LIGO UPAM DA BOTE DALI VSE TRI LIGE V FIFO 20⚽️

  2. Kot formula iz časov 19. stoletja, ko so tekmovalci imeli podobna imena, kot jim je dejansko bilo ime oz. so se pisali. Najbolj zanimivo je, da nekdo lahko na netu 1000x pove tvoje ime in priimek, s kot si, kaj delaš, kako živiš, kdo si itd … v igri pa ne smejo ničesar omenjati o tebi.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime