Divinity: Original Sin 2 mod vam končno omogoči združiti dva nesrečno zaljubljena psa

Če še niste igrali Divinity: Original Sin 2, potem vas zdaj opominjamo, da to storite čimprej. Igra je ena najboljših RPG izkušenj zadnjih let in zato smo ji tudi pri nas prilepili visoko oceno.

Špil vsebuje unikatno mehaniko, preko katere se lahko, ob izbiri pravilne veščine, pogovarjate tudi z živalmi. In kar nekaj teh živalic je precej nesrečnih in vsebuje žalostne zgodbe.

Že takoj na začetku se boste srečali s psom, priden poba pa sliši na ime Buddy. Žal je Buddy že videl boljše čase, saj je njegovo punco Emmie ugrabila zlobna frakcija The Magisters in spremenili so jo v mutantsko različico, čeprav Emmie še vedno bije znotraj lupine.

Naloga ima precej nesrečen konec, saj vam igra na noben način ne ponudi opcije, da bi nesrečna kompanjona zopet združili in iz osebnih izkušenj vam lahko povem, da mi je ravno ta kvest v ustih pustil precej grenak priokus.

K sreči sta se rešitve domislila modderja Windemere in Nimue ter spočela modifikacijo Happily Emmie After.

Ta popravi ravno to napako. Igralci boste v dnevnik dobili nove namige in na koncu boste lahko Emmie pospremili iz trdnjave in jo združili z njeno dolgo izgubljeno ljubeznijo. Žal modifikacija ne poseduje zvočnega podajanja, kar je seveda razumljivo, tako da se boste morali zadovoljiti z branjem novih dialogov.

Modifikacijo si lahko prenesete iz Steam Workshopa ali pa Nexusa, na voljo pa je samo za Definitive Edition različico igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime