V GTA Online prihaja igralnica

Od izida velikega Red Dead Redemption 2 se je stanje z GTA Online nekako umirilo. Od zadnje večje posodobitve namreč že mineva več kot 6 mescev, le ta pa tudi igralce ni preveč navdušila. A nestrpno čakanje na nekaj svežega se končno lahko konča. Rockstar je že zadnji mesec namigoval na posodobitev v stilu, ki ga uporabljajo Fortnite razvijalci. Tako smo končno dočakali odprtje igralnice, smo tokrat tudi dobili datum izida in podrobnejše informacije.

Torej kaj bo igralnica vsebovala? Večino stvari kaj lahko od nje pričakuješ. Poker, Blackjack, ruleto, igralne avtomate ter celo konjske dirke. Prava posebnost pa bo verjetno srečno kolo, v katerem se bodo vsak teden dale dobiti nove zanimive nagrade. Zraven igralnice bo v višjih prostorih prav tako prišlo zelo luksuzno stanovanje, ki bo tudi nudilo nove misije, saj le te bodo zelo potrebne, ko se bo ves denar zapravil v spodnjih prostorih. Bodo pa te misije ponujale prav posebne nagrade ob končani zgodbi pa bo glavna nagrada prav posebno vozilo.

Kako bo zadeva delovala v državah, v katerih so igre na srečo blokirane se še žal ne ve. Verjetno pa so izbrali podoben sistem, kot ga imajo v Red Dead Online. Po trenutnih informacijah zgleda, da bodo vpeljali novo denarno valuto, čipe, ki se je bo dalo dobiti prek posebnih služb in s srečnimi dobitki.

Veliko odprtje igralnice The Diamond Casino & Resort bo 23. 7. 2019 na platformi PC, Xbox One ter PS4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime