Napovednik za serijo The Witcher je tukaj

Končno so nam pokazali prve posnetke za prihajajočo serijo The Witcher. Vse skupaj se je odvijalo v mestu San Diego na Comic-Con dogodku.

Skoraj ga ni človeka na tam planetu, ki ne bi poznal knjig ali igre The Witcher, ki so kar dobro obnorele svet s svojo zgodbo. V samem napovedniku lahko prepoznamo, različne pošasti, imena karakterjev in še druge stvari. Lepo je videti, da so izdelovalci naredili vse skupaj zelo resno, saj so se ljudje bali, da serija ne bo dosegla pričakovanj in glede na trenutno povratno informacijo kaže vse dobro in bližamo se uradnem izidu prve sezone.

Poleg tega nam napovednik prikaže različne zgodbe. Ena od njih je vojna med ljudmi in vilinci. Sledijo pošasti, ker pobijanje pošasti je to kar Witcherji počnejo. Vidimo lahko tudi vsem dobro poznano Ciri in Yennefer, epske bitke, kot jih poznamo iz Gospodarja Prstanov in verjamemo, da nas čaka še mnogo več.

Kaj lahko pričakujemo? Definitivno lahko pričakujemo solidno narejeno serijo, ki ne bo dosegla slave kot jo je imela Igra Prestolov, ampak to še ne pomeni, da ne bo dobra. Upamo le na naj boljše, ker se velikokrat zgodi, da so serije/filmi narejene po igri ali obratno precej slabe.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!