Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Napovednik za serijo The Witcher je tukaj

Končno so nam pokazali prve posnetke za prihajajočo serijo The Witcher. Vse skupaj se je odvijalo v mestu San Diego na Comic-Con dogodku.

Skoraj ga ni človeka na tam planetu, ki ne bi poznal knjig ali igre The Witcher, ki so kar dobro obnorele svet s svojo zgodbo. V samem napovedniku lahko prepoznamo, različne pošasti, imena karakterjev in še druge stvari. Lepo je videti, da so izdelovalci naredili vse skupaj zelo resno, saj so se ljudje bali, da serija ne bo dosegla pričakovanj in glede na trenutno povratno informacijo kaže vse dobro in bližamo se uradnem izidu prve sezone.

Poleg tega nam napovednik prikaže različne zgodbe. Ena od njih je vojna med ljudmi in vilinci. Sledijo pošasti, ker pobijanje pošasti je to kar Witcherji počnejo. Vidimo lahko tudi vsem dobro poznano Ciri in Yennefer, epske bitke, kot jih poznamo iz Gospodarja Prstanov in verjamemo, da nas čaka še mnogo več.

Kaj lahko pričakujemo? Definitivno lahko pričakujemo solidno narejeno serijo, ki ne bo dosegla slave kot jo je imela Igra Prestolov, ampak to še ne pomeni, da ne bo dobra. Upamo le na naj boljše, ker se velikokrat zgodi, da so serije/filmi narejene po igri ali obratno precej slabe.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Cosplayerka opiše svojo grozljivo izkušnjo spletnega zalezovalca

Biti popularen Instagram model se nemara sliši kot privlačno delovno mesto. Kdo ne bi rad vsak dan delal zanimivo vsebino, bil za...

Terminator: Temačna usoda – mar bi Schwarzeneggerja raje pustili v pokoju

Še danes se spomnim občutkov in navdušenja, ko sem si kot »mulc« ogledal prva dva dela Terminatorja. Arnold je bil tiste čase...

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!