Rainbox Six bo dobil co-op zombi izpeljanko Quarantine

Z izjemno popularnostjo živih mrtvecev nas niti malo več ne preseneča, da se vsake toliko časa kakšna povsem nepovezana franšiza poda v zombi klavnico. Če je ista usoda dočakala precej mlačno sprejeto Metal Gear Survive, pa bo Rainbow Six Quarantine najnovejša co-op zombi PvE streljanka, kjer se boš lahko s po dvema soigralcema podal v boj proti gručam hodečih nemislečih beštij.

Ubisoft Tom Clancy franšizi kaže veliko mero ljubezni, saj je to že druga prihajajoča igra pod to znamko, zraven visoko pričakovanega Breakpoint, naslednika Wildlands.

A kot kaže bo to prva polnopravna igra v njej, kjer se bomo borili proti “mutiranim vesoljskim parazitom, kateri so okužili človeške gostitelje.” Sicer ni nikjer točno omenjeno, da gre za zombake, ampak ja, gre za zombake.

Quarantine se bo odvijal nekaj let v prihodnosti, za več informacij pa si lahko ogledaš spodnja video napovednika. Igro razvijata Ubisoft Montreal in nova ekipa, sestavljena iz razvijalcev For Honor ter raznih Ghost Recon naslovov. Zaenkrat je izid načrtovan zgodaj v 2020 za PC, Xbox One in PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime