This War of Mine in Moonlighter na Epic Store trenutno na voljo popolnoma brezplačno

Epic pridno nadaljuje s taktiko privabljanja novih PC-jašev na svojo platformo preko deljenja brezplačnih kopij popularnih iger in tokrat so na tarčo postavili hita This War of Mine in Moonlighter. Če vas slučajno zanima, kmalu ju bosta nasledili tudi For Honor in Alan Wake.

This War of Mine je odlična, izjemno kruta in grozovita 2D preživetvena platformščina izpod rok studia 11 Bit Studios, kjer je igralcu zadana naloga preživljanja majhne skupine civilistov sredi neimenovane vojne. Združuje elemente baze-gradnje, skrivalništva, preživetvenih iger ter realno-časovnega menedžmenta, vse pa se vrti okoli vsakodnevnega preživetja sredi izjemno depresivne atmosfere, v kateri se civilno prebivalstvo pogosto znajde med vojnimi konflikti. Tako se moraš pogosto odločati med obdržanju zadnjega ščepca človečnosti ali pridobitvijo še kako koristnih resursov, a tudi moralno pravilna odločitev se pogosto lahko izkaže za napačno.

Kljub starosti bo This War of Mine naslednji mesec prejel tudi že šesti DLC z naslovom Fading Embers, ki namerava zaključiti štorialno pripoved. Nasploh gre za odlično težaško simulacijo, ki se jo nedvomno splača preizkusiti, v kolikor tega še nisi storil.

Druga igra na listi, Moonlighter, pa nudi zanimivo kombinacijo menedžmenta lastne trgovine in plenjenja temnic, kjer nabiraš “robo za prodajo”. Tekom dneva tako zavzameš pozicijo prodajalca lastne trgovinice v majhnem mestu, medtem ko nočne avanture vključujejo plenjenje temnic ter pobijanje pošasti. Težja kot je temnica, boljše bodo nagrade in več cvenka bodo prinesle.

Kot po naključju je tudi Moonlighter pred par dnevi prejel nov plačljiv DLC z imenom Between Dimensions, več o katerem si lahko prebereš tu.

Vsi, ki vas je Epic privabil s trenutno ponudbo zastonjskih iger imate čas do 2. avgusta, da požanjete ponujeno in igri obdržite za zmeraj. Takrat se bo selekcija namreč zamenjala z Alan Wake in For Honor.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

Call of Duty Modern Warfare je sedaj na PC-ju težak več kot 200 GB

Od vseh večjih strojnih komponent so diski morda res najbolj poceni in to so nekateri razvijalci začeli že kar grdo izkoriščati. Stiskanje...

Crysis Remastered zaradi slabega odziva igralcev zamaknil izid

Predelava Crysisa za sodobne sisteme bi morala biti za razvijalca Crytek mačji kašelj. Studio je znan po svojih grafično nadmočnih igrah, do...

Microsoft naj bi svojo večjo predstavitev Xbox Series X iger prikazal 23. julija

Microsoft si s svojo prvo predstavitvijo iger za njihovo naslednjo konzolo Xbox Series X ni naredil dobre usluge. Ljudje so pričakovali precej...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!