This War of Mine in Moonlighter na Epic Store trenutno na voljo popolnoma brezplačno

Epic pridno nadaljuje s taktiko privabljanja novih PC-jašev na svojo platformo preko deljenja brezplačnih kopij popularnih iger in tokrat so na tarčo postavili hita This War of Mine in Moonlighter. Če vas slučajno zanima, kmalu ju bosta nasledili tudi For Honor in Alan Wake.

This War of Mine je odlična, izjemno kruta in grozovita 2D preživetvena platformščina izpod rok studia 11 Bit Studios, kjer je igralcu zadana naloga preživljanja majhne skupine civilistov sredi neimenovane vojne. Združuje elemente baze-gradnje, skrivalništva, preživetvenih iger ter realno-časovnega menedžmenta, vse pa se vrti okoli vsakodnevnega preživetja sredi izjemno depresivne atmosfere, v kateri se civilno prebivalstvo pogosto znajde med vojnimi konflikti. Tako se moraš pogosto odločati med obdržanju zadnjega ščepca človečnosti ali pridobitvijo še kako koristnih resursov, a tudi moralno pravilna odločitev se pogosto lahko izkaže za napačno.

Kljub starosti bo This War of Mine naslednji mesec prejel tudi že šesti DLC z naslovom Fading Embers, ki namerava zaključiti štorialno pripoved. Nasploh gre za odlično težaško simulacijo, ki se jo nedvomno splača preizkusiti, v kolikor tega še nisi storil.

Druga igra na listi, Moonlighter, pa nudi zanimivo kombinacijo menedžmenta lastne trgovine in plenjenja temnic, kjer nabiraš “robo za prodajo”. Tekom dneva tako zavzameš pozicijo prodajalca lastne trgovinice v majhnem mestu, medtem ko nočne avanture vključujejo plenjenje temnic ter pobijanje pošasti. Težja kot je temnica, boljše bodo nagrade in več cvenka bodo prinesle.

Kot po naključju je tudi Moonlighter pred par dnevi prejel nov plačljiv DLC z imenom Between Dimensions, več o katerem si lahko prebereš tu.

Vsi, ki vas je Epic privabil s trenutno ponudbo zastonjskih iger imate čas do 2. avgusta, da požanjete ponujeno in igri obdržite za zmeraj. Takrat se bo selekcija namreč zamenjala z Alan Wake in For Honor.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime