V igro Arma 3 so prispeli vesoljci

Serija iger Arma velja med navdušenci prvoosebnih streljačin za nekaj posebnega. Gre namreč za močno realistično izkušnjo, kjer je vsak metek smrtonosen, zato je toliko večji poudarek na previdnosti, počasnemu napredovanju in dobri komunikaciji med igralci.

Toliko bolj čudno je potem, da je razvijalec Bohemia Interactive napovedal novi DLC, imenovan Contact, ta pa bo zemeljskim silam naproti postavil zlobne vesoljce.

Vse se začne, ko nespametni raziskovalci pod izmišljeno deželo Livonijo odkrijejo neznani predmet, ta pa nato prikliče ogromno vesoljsko ladjo, ki v sebi skriva neznano silo.

Igra nas bo postavila v vlogo NATO vojaka, ki bo preko drona poskušal odkriti kaj želijo obiskovalci od nas in če lahko preprečimo apokalipso. Vse skupaj bodo zakomplicirane skregane države v Evropi, tako da bo napetost na vrhuncu in vsaka napačna poteza lahko pomeni katastrofo.

Contact bo vseboval enoigralsko kampanjo, kjer bo nekaj pehotne akcije, a igralci se bodo morali manj zanašati na orožja ampak bolj na razna orodja. Tako bomo lahko preučevali vesoljce in njihove ladje. Izmišljena Livonija bo prinesla 163 kvadratnih kilometrov novega ozemlja, veselimo pa se lahko tudi novih orožij ter vozil.

Contact je že na voljo na Steamu, tam pa si ga lahko privoščite za 25 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime