Ekipa Method prva premagala Queen Azsharo v World of Warcraftu na Mythic težavnosti

World of Warcraft resda ni več tako popularen kot njega dni, a je še vedno veteranska igra, ki lahko ponudi izziv vsakemu igralcu.

Res je, da je igra postala precej bolj prijazna za igranje začetnikom, a ji zagotovo ne manjka trdih orehov. Tega se zaveda vsak, ki se je kdaj spravil preigravati raide na Mythic težavnosti.

Ekipa Method si je zadala nov izziv, saj so se spravili tepežkati glavno šefetino v Eternal Palace raidu. Tam jih je pričakala lovkasta Queen Azshara, ki na Mythic težavnosti še ni bila premagana.

Izziv je bil pošten. Method ekipa je v Eternal Palacu doživela preko 600 “wipeov”, 350 od teh so jih prejeli iz strani glavnega šefa. Queen Azshara je bila v preteklosti še težja in Blizzard je par dni nazaj izdal popravek in s tem kraljico malce bolje uravnotežil.

To je bilo dovolj, da je Method ekipi šefa vendarle premagati in tako so si pridobili pomembno trofejo prvih, ki so jo premagali na Mythic težavnosti.

To je že njihov 12 šef, ki so ga kot prvi ubili kot prvi na svetu na Mythic težavnosti. Na začetku leta so denimo premagali Mythic Jaino, lansko leto pa Mythic G’huuna.

Trenutek zmagoslavja si lahko ogledate na spodnjemu posnetku, ekipa pa pravi, da bodo celotni raid naložili na svoj Twitch kanal 1. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime