Ogromna modifikacija The Hell 2 za izvirni Diablo po letih razvoja doživela izid

Izvirni Diablo je izšel davnega leta 1996 in čeprav je med igričarsko množico njegov naslednik močno bolj priljubljen, ima prvi del še vedno svoje privržence.

Ti bodo potem toliko bolj veseli modifikacije The Hell 2, ki je po letih razvoja končno tudi izšla.

Za modom stoji ustvarjalec Mordor, ta pa je razvil tudi prvi del modifikacije The Hell 1. Nova kreacija prinaša tone nove vsebine ter tehničnih izboljšav, kar jo bo naredilo priročno za igranje novejši generaciji igralcev.

Tako boste po novem lahko Diablo preigravali v 4K ločljivosti in čeprav zna grafična podoba še vedno odvrniti koga, ki ima rad podrobne teksture, je špil zagotovo sedaj precej lepši na pogled.

Novi bonbončki vključujejo razširjen inventorij, spreminjanje težavnosti, nove predmete in orožja ter precej bolj temno atmosfero, ki bo še bolj demonska od originalnega Hudičevca.

Ne smemo pozabiti tudi na nove pošasti, glasbo in naključne zaklade. Prištejmo k temu kar 29 novih in spremenjenih igralnih razredov kot so Savage, Monk, Archer ali pa Warrior ter 24 novih temnic in ni težko videti, da vam bo modifikacija ponudila povsem novo igralno izkušnjo.

Če vas Diablo: The Hell 2 zanima, obiščite sledečo stran za prenos datotek, ustvarjalec pa ima tudi Patreon stran, kjer lahko odkrijete dodatne informacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime