Streamerka Kaceytron bo v boju proti spletnemu nadlegovanju gostila prvi “Slut Stream”

Spletno nadlegovanje je velik problem, ki postopoma narašča. Seveda to niti ni presenetljivo – čedalje več ljudi vstopa v spletni svet in anonimnost uporabnikov privede do tega, da marsikdo med njimi odvrže svojo masko iz resničnega življenja in se spravi nadlegovati vse, ki mu pridejo pod tipkovnico.

Spletnemu nadlegovanju so toliko bolj podvržene osebe, ki se za svoje preživljanje poslužijo spletnih video platform kot so Twitch ali pa YouTube. Toliko bolj na udaru so ženske, ki lahko načeloma s pravimi potezami hitro naberejo bogato občinstvo, a to terja svojo ceno. Med njimi se bo zagotovo znašel kakšen čudak, ki bo sicer pridno doniral, a bo zato v zameno od svojega junaka zahteval različne stvari. Ko te ne bodo zadoščene, se lahko hitro začne nadlegovanje.

Twitch streamerki Kaceytron je tosortno početje prekipelo. Punca je že skoraj pravi Twitch veteran, saj na platformi dela že od leta 2013 in med svojim oddajanjem v živo je naletela že na marsikaj, tudi na nadlegovanje.

Zato se je združila s še eno streamerko Isabello “IzzyBear” O’Hammon in skupaj bosta spočeli prvi “Slut Stream”. Tako bosta poskušali pri ljudeh dvigniti zavedanje okoli spletnega nadlegovanja ter označevanja žensk z besedo “slut”.

Na Twitterju sta izjavili, da bi se ženske morale oblačiti tako kot jim je udobno, brez da bi jih kdo zaradi tega označil za cipe. Nadlegovanje na Twitchu naj bi se dogajalo, ne glede na to, kako je ženska stremerka oblečena.

Slut Stream naj bi se odvil že danes, žal pa zaenkrat še nimamo natančnega datuma, zato je najbolje, da pozorno spremljate Kaceytron kanal. Vse nabrane donacije bodo romale na račun neprofitne organizacije Freedom 4/24, ki poskuša dvigniti ozaveščanje o spolni trgovini in izkoriščanju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime