Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Streamerka Kaceytron bo v boju proti spletnemu nadlegovanju gostila prvi “Slut Stream”

Spletno nadlegovanje je velik problem, ki postopoma narašča. Seveda to niti ni presenetljivo – čedalje več ljudi vstopa v spletni svet in anonimnost uporabnikov privede do tega, da marsikdo med njimi odvrže svojo masko iz resničnega življenja in se spravi nadlegovati vse, ki mu pridejo pod tipkovnico.

Spletnemu nadlegovanju so toliko bolj podvržene osebe, ki se za svoje preživljanje poslužijo spletnih video platform kot so Twitch ali pa YouTube. Toliko bolj na udaru so ženske, ki lahko načeloma s pravimi potezami hitro naberejo bogato občinstvo, a to terja svojo ceno. Med njimi se bo zagotovo znašel kakšen čudak, ki bo sicer pridno doniral, a bo zato v zameno od svojega junaka zahteval različne stvari. Ko te ne bodo zadoščene, se lahko hitro začne nadlegovanje.

Twitch streamerki Kaceytron je tosortno početje prekipelo. Punca je že skoraj pravi Twitch veteran, saj na platformi dela že od leta 2013 in med svojim oddajanjem v živo je naletela že na marsikaj, tudi na nadlegovanje.

Zato se je združila s še eno streamerko Isabello “IzzyBear” O’Hammon in skupaj bosta spočeli prvi “Slut Stream”. Tako bosta poskušali pri ljudeh dvigniti zavedanje okoli spletnega nadlegovanja ter označevanja žensk z besedo “slut”.

Na Twitterju sta izjavili, da bi se ženske morale oblačiti tako kot jim je udobno, brez da bi jih kdo zaradi tega označil za cipe. Nadlegovanje na Twitchu naj bi se dogajalo, ne glede na to, kako je ženska stremerka oblečena.

Slut Stream naj bi se odvil že danes, žal pa zaenkrat še nimamo natančnega datuma, zato je najbolje, da pozorno spremljate Kaceytron kanal. Vse nabrane donacije bodo romale na račun neprofitne organizacije Freedom 4/24, ki poskuša dvigniti ozaveščanje o spolni trgovini in izkoriščanju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PewDiePie uradno odšel na zaslužen dopust

Pa se je zgodilo. Najbolj popularen YouTuber PewDiePie je že nekaj časa nazaj napovedal, da potrebuje po desetih letih konstantnega ustvarjanja videoposnetkov...

Cyberpunk 2077 prestavljen za skoraj pol leta

Slabe novice za vse tiste, ki ste nameravali to pomlad zaživeti v novi RPG avanturi razvijalca CD Projekt RED. Njihova igra Cyberpunk...

Še več PlayStation 4 ekskluziv naj bi kmalu prispelo na PC

Še dobro se ni pomirila novica glede morebitne predelave PlayStation 4 ekskluzive Horizon Zero Dawn za PC, že so se pojavljati začela...

Horizon Zero Dawn očitno res prihaja na PC

Kar nekaj časa nazaj so krožile divje govorice, da bo PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn izšla tudi na PC-ju.

Od desetih najbolje prodajanih iger prejšnjega desetletja jih je bilo sedem iz Call of Duty franšize

Morda bi kdo pomislil, da ime Call of Duty morda ne nosi več take teže kot včasih in da se zaradi tega...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!