Garfield bo dobil svojo dirkalniško igro Garfield Kart

Kar od nekje se je pojavila napoved igre Garfield Kart, ki bo simpatičnega oranžnega mačkona postavila v dirkalnik, njegova naloga pa bo, da se s hitrim dirkanjem prebije na prvo mesto.

Družbo mu bodo delali še drugi znani karakterji iz stripa/risanke, zanimivo pa je, da Garfield Kart začudoma že obstaja. Izšel je leta 2013 in za slabega petaka si ga lahko privoščite na Steamu.

Novinec se bo imenoval Garfield Kart: Furious Racing, vseboval bo 16 različnih dirkalnih prog, na dirkališču pa se bo naenkrat lahko spopadlo 8 igralcev ali pa štirje na lokalni zabavi.

Zadnje čase so “karting” dirkalne igre postale močno priljubljene. Pred kratkim je svojo varianto dobil Crash, malo pred njim Sonic, da o Mario Kartu sploh ne govorimo.

Se bo tem veteranom igričarske industrije pridružil tudi Garfield? Videli bomo 7. novembra, ko naslov tudi uradno izide.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime