Ninja zapustil Twitch

Fortnite se v zadnjih dveh dneh pojavlja povsod. To gre predvsem na račun njegove včeraj izdane desete sezone, a naslovnice polni tudi ena druga stvar, ki je igričarsko skupnost ujela povsem nepripravljeno.

Namreč eden najbolj popularnih streamerjev Twitcha, Tyler ‘Ninja’ Blevins, je včeraj sporočil presenetljivo vest, da zapušča Twitch. Njegova odločitev je v veljavo stopila takoj, tako da boste na Twitchu zaman iskali nove posnetke.

Ninja je podpisal ekskluzivno pogodbo z Microsoftom in bo sedaj naprej svoje prenose v živo kazal samo na njihovi platformi Mixer.

Koliko točno je Microsoft odštel denarcev zaenkrat ni znano, a zadeva zagotovo ni bila poceni. Tip je samo marca 2018 na mesec služil preko 500.000 dolarjev, tako da so se v pogodbi zagotovo obračali milijoni. Ninja ne bo samo streamal na Mixerju, ampak bo tudi sodeloval na raznih dogodkih, ki jih bo promoviral Microsoft in tako bo na vse način promoviral Mixer.

Ninja pravi, da bo to še vedno isti on, drugačna bo samo platforma. Vseeno je to velik udarec za Twitch, saj je Ninja v zadnjih letih postal praktično obraz platforme. Vijoličasti tabor se je na presenetljivo odločitev že odzval in tako Ninja kanal nima več “Verified” nalepke.

Svojo odločitev je sporočil na Twitterju, v obliki zanimivega posnetka, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime