Twitch: “Dojenje na streamih je od zdaj naprej dovoljeno”

Streamerka Heather “HeatheredEffect” Kent je nedavno precej razburkala Twitch sceno, saj je med prenosom v živo na ogled vsem postavila svojo dojko pri dojenju svojega malčka.

Heather ima štiri otroke in se trudi razširiti gibanje #normalizebreastfeeding. Dojenja se drži neka stigma in to gibanje poskuša prepričati ljudi, da v temu ni nič seksualnega in je povsem normalno. Zato bi moralo biti dojenje stvar, ki bi jo lahko vsaka ženska izvajala brez sramu, kjerkoli že želi.

Twitch se s tem ni strinjal. Njen posnetek je bil 24. julija brez opozorila odstranjen iz njenega kanala, saj naj bi kršil njihov pravilnik.

Heather pa se ni vdala. Njen posnetek je pred odstranitvijo nabral preko 20k ogledov in naj bi bil pomemben korak v gibanju #normalizebreastfeeding. Zato je poslala pritožbo Twitchu in ta se je nazadnje le odzval.

Ker se je šlo za precej unikaten incident, je platforma potrebovala nekaj časa za premislek in njihova končna odločitev je, da bo dojenje od sedaj naprej dovoljeno. Gre za neseksualni akt, ki ne krši njihovega pravilnika in na njemu ni nič umazanega.

Heather je na svoj dosežek zelo ponosna, kar je povedala tudi na Twitchu. Kot je izjavila: “Nikoli ne popustite pri stvareh, v katere verjamete. Lahko naredite razliko!”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime