Twitch: “Dojenje na streamih je od zdaj naprej dovoljeno”

Streamerka Heather “HeatheredEffect” Kent je nedavno precej razburkala Twitch sceno, saj je med prenosom v živo na ogled vsem postavila svojo dojko pri dojenju svojega malčka.

Heather ima štiri otroke in se trudi razširiti gibanje #normalizebreastfeeding. Dojenja se drži neka stigma in to gibanje poskuša prepričati ljudi, da v temu ni nič seksualnega in je povsem normalno. Zato bi moralo biti dojenje stvar, ki bi jo lahko vsaka ženska izvajala brez sramu, kjerkoli že želi.

Twitch se s tem ni strinjal. Njen posnetek je bil 24. julija brez opozorila odstranjen iz njenega kanala, saj naj bi kršil njihov pravilnik.

Heather pa se ni vdala. Njen posnetek je pred odstranitvijo nabral preko 20k ogledov in naj bi bil pomemben korak v gibanju #normalizebreastfeeding. Zato je poslala pritožbo Twitchu in ta se je nazadnje le odzval.

Ker se je šlo za precej unikaten incident, je platforma potrebovala nekaj časa za premislek in njihova končna odločitev je, da bo dojenje od sedaj naprej dovoljeno. Gre za neseksualni akt, ki ne krši njihovega pravilnika in na njemu ni nič umazanega.

Heather je na svoj dosežek zelo ponosna, kar je povedala tudi na Twitchu. Kot je izjavila: “Nikoli ne popustite pri stvareh, v katere verjamete. Lahko naredite razliko!”

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

The Last of Us razvijalec začel prejemati grožnje s smrtjo – enako se je zgodilo eni od igralk

Še pred izidom igre The Last of Us Part Two se je pojavila izjemno grda stran te naše preljube industrije. Na splet...

Tisoče World of Warcraft igralcev se je v igri poklonilo tragično preminulemu igralcu Reckfulu

Igralci so še vedno pretreseni zaradi tragične smrti Byrona ‘Reckful’ Bernsteina, ki si je pred nekaj dnevi nazaj vzel svoje življenje. Reckful...

Nova mapa v Call of Duty: Modern Warfare skriva zanimivo skrivnost v obliki eksplodirajočih podgan

Nedavna posodobitev za Call of Duty: Modern Warfare ni samo razširila igre na nečloveško velikosti 200 GB, ampak je dodala tudi kar...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!