Alan Wake in For Honor sta trenutno popolnoma brezplačna

Ampak samo na Epic Game trgovini. “Buuuuu!”, je bil zagotovo vzklik igričarske publike, ki jim Epic Games praske niso niti približno všeč in zaradi tega bojkotirajo trgovino.

A treba je reči, da nam Epic preko brezplačnih ponudb pridno polni naši knjižnice.

Alan Wake je že precej stara igra, saj bo kmalu zabeležila svoj 10 rojstni dan. Vseeno pa je to dobra igralna izkušnja, predvsem za ljudi, ki imajo radi grozljivke in so veliki pristaši pisca Stephen Kinga, od katerega Alan Wake črpa svoj navdih. Svojo brezplačno kopijo si lahko aktivirate na sledeči povezavi.

For Honor je precej mlajša igra, ki je še vedno aktualna. Brezplačno so ponudili Standardno edicijo, ki bi jo v trgovini navadno kupili za okoli 40 €. Če ste pristaš srednjeveške večigralske akcije, potem je to odlična priložnost, da končno preizkusite ta Ubisoftov izum, ki je imel precej mlačen izid, a je od takrat pridobil ogromno nove vsebine in popravkov. Svojo kopijo si rezervirajte tukaj.

Kot ponavadi, bodo po aktivaciji, obe igri ostali vaši za večno, časa pa imate do 9. avgusta. Naslednji teden bodo dobrote malce manjše, saj bo Epic brezplačno ponudil samo eno igro in sicer bo to VR naslov Gnog.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime