Imate že vso Razer opremo? Zagotovo vam še manjka njihovo električno terensko vozilo

Miške, tipkovnice, slušalke… Avti? Tako je, Razerju se očitno ne da proizvajati samo računalniške periferije, zato so se premaknili na nekaj novega.

Sparili so se s kitajskim proizvajalcem avtomobilov NIO, skupaj staknila glave, rezultat pa je povsem novo terensko vozilo NIO ES6 Night Explorer Limited Edition.

Ta električni avto na prvi pogled spominja kot navaden štirikolesnik, na katerega so nalepili sponzorske Razer nalepke. Vendar je zadeva malce bolj izpopolnjena. Terenec vsebuje Chroma LED ter Hue osvetlitev ter THX Spatial Audio. Na žalost za vožnjo ne boste mogli uporabiti tipkovnice, ampak se bo potrebno zanesti na povsem običajni volan.

Pod pokrovom pa proizvajalec ni šparal, saj se tam nahaja motor s 544 konjskih moči, ki lahko pospeši iz 0-100 km/h v samo 4.7 sekundah.

Sedaj pa slabe novice. Gre za omejeno serijo avtomobilov. NIO jih bo na trg spravil samo 88, pa še ti bodo na voljo izključno na Kitajskem. Cena enega avtomobila znaša dobrih 67k dolarjev, kar spet ni tako slaba cena za tako omejeno število avtomobilov.

NIO je še povedal, da je ES6 samo prvi izdelek in da lahko v prihodnosti pričakujemo veliko več. To je seveda odvisno od tega, kako dobro bo stekla prodaja tega avtomobila in če bo vseh 88 našlo lastnike, lahko v prihodnosti pričakujemo še druge avtomobile.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Rocket League je zdaj brezplačen in za prevzem igre boste prejeli 10 €

Da bo Rocket League postal brezplačen je znano že dolgo. Razvijalca Psyonix je namreč kupil Epic Games in avtomobilski nogomet hitro zavezal...

Among Us 2 preklican

Eno največjih presenečenj letošnjega leta je zagotovo igra Among Us. Ta je izšla leta 2018 povsem neopažena, zaradi neznanega razloga pa je...

No Man’s Sky dobil ogromno novo brezplačno posodobitev Origins

Ne bi se čudil, če bi enkrat v prihodnosti dobili kakšen film, ki prikazuje razburljiv razvoj igre No Man's Sky. Ta je...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!