Modifikacija za The Witcher 3 doda meteorje, tornade in goleme

The Witcher 3 je RPG izkušnja, ki je zlepa ne zmanjka vsebine. Je pa igra do danes nabrala že nekaj let in igralci, naveličani preigravanja ene in iste igre, vedno iščejo stvari, ki bi jim popestrile izkušnjo.

K sreči je tu modderska skupnost, ki za igro pridno razvija novo vsebino. Ena od zanimivosti je izšla nedavno in sicer izpod rok razvijalca menschfeind13.

Modifikacija se imenuje “Magic Spells for Signs” in dodobra predela magično stran igranja. “Signs”, magični izreki, ki so že prisotni v osnovni igri, so tule dodobra predelani in igralci boste nove uroke lahko kupili pri trgovcih v Novigradu.

Nove magične predmete opremite v “quickslote” ali pa v razdelek s trofejami. Tako lahko ustvarjate različne kombinacije urokov, vsaka od njih pa da različne rezultate.

Treba je reči, da so nove animacije in učinki impresivni in videti je, da je razvijalec v ta del vložil ogromno napora. Menschfeind13 je izjavil, da je ogromno delal na uravnoteženju, tako da je celotna izkušnja poštena in ne postanemo nenadoma Bog smrti.

Modifikacijo si lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime