Modifikacija za The Witcher 3 doda meteorje, tornade in goleme

The Witcher 3 je RPG izkušnja, ki je zlepa ne zmanjka vsebine. Je pa igra do danes nabrala že nekaj let in igralci, naveličani preigravanja ene in iste igre, vedno iščejo stvari, ki bi jim popestrile izkušnjo.

K sreči je tu modderska skupnost, ki za igro pridno razvija novo vsebino. Ena od zanimivosti je izšla nedavno in sicer izpod rok razvijalca menschfeind13.

Modifikacija se imenuje “Magic Spells for Signs” in dodobra predela magično stran igranja. “Signs”, magični izreki, ki so že prisotni v osnovni igri, so tule dodobra predelani in igralci boste nove uroke lahko kupili pri trgovcih v Novigradu.

Nove magične predmete opremite v “quickslote” ali pa v razdelek s trofejami. Tako lahko ustvarjate različne kombinacije urokov, vsaka od njih pa da različne rezultate.

Treba je reči, da so nove animacije in učinki impresivni in videti je, da je razvijalec v ta del vložil ogromno napora. Menschfeind13 je izjavil, da je ogromno delal na uravnoteženju, tako da je celotna izkušnja poštena in ne postanemo nenadoma Bog smrti.

Modifikacijo si lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!