Modifikacija za The Witcher 3 doda meteorje, tornade in goleme

The Witcher 3 je RPG izkušnja, ki je zlepa ne zmanjka vsebine. Je pa igra do danes nabrala že nekaj let in igralci, naveličani preigravanja ene in iste igre, vedno iščejo stvari, ki bi jim popestrile izkušnjo.

K sreči je tu modderska skupnost, ki za igro pridno razvija novo vsebino. Ena od zanimivosti je izšla nedavno in sicer izpod rok razvijalca menschfeind13.

Modifikacija se imenuje “Magic Spells for Signs” in dodobra predela magično stran igranja. “Signs”, magični izreki, ki so že prisotni v osnovni igri, so tule dodobra predelani in igralci boste nove uroke lahko kupili pri trgovcih v Novigradu.

Nove magične predmete opremite v “quickslote” ali pa v razdelek s trofejami. Tako lahko ustvarjate različne kombinacije urokov, vsaka od njih pa da različne rezultate.

Treba je reči, da so nove animacije in učinki impresivni in videti je, da je razvijalec v ta del vložil ogromno napora. Menschfeind13 je izjavil, da je ogromno delal na uravnoteženju, tako da je celotna izkušnja poštena in ne postanemo nenadoma Bog smrti.

Modifikacijo si lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!