Igralci so tako razburjeni nad Kitajskim plagiatom igre Zelda: Breath of the Wild, da protestno razbijajo svoje konzole

Za razvijalca Nintendo je vedno veljalo eno dejstvo: ima zelo predano bazo oboževalcev, kjer so nekateri med njimi pravi ekstremi.

To se je že večkrat pokazalo v zgodovini, nedavno pa smo bili priča ekstremni jezi enega podpornika na sejmu ChinaJoy.

Tam je razvijalec miHoYo na Sonyjevem štantu kazal svojo prihajajočo igro Genshin Impact.

Ni treba biti genij, da vidiš, da je razvijalec ogromno svojega navdiha vzel od Nintendovega ekstremno popularnega naslov Zelda: Breath of the Wild.

Genshin Impact si ne sposodi samo grafičnega stila, ampak tudi sestavo samega sveta ter tudi nasprotnike, kjer ogromni roboti iz sebe streljajo laserje. Slična je tudi glasbena podlaga, saj smo te mirne tone, odigrane na klavirju, že slišali na Breath of the Wild.

Enemu oboževalcu je očitno to prestopilo vse meje zdravega okusa. Pred njihovo stojnico je iz nahrbtnika potegnil konzolo PlayStation 4 in jo začel razbijati pred vsemi gledalci. Žal ni na voljo nobenega videa (kako je to možno ne vemo, saj Kitajci neprestano v rokah držijo telefone), si pa lahko ogledate kupček slik spodaj. Kot vidimo je razjarjenega tipa pomiril šele policist.

Jezni so bili tudi ostali Nintendovi privrženci, ki so razvijalcu in njegovemu izdelku kazali srednji prst ali pa so v zrak moleli Nintendo Switch konzole.

Je Genshin Impact res plagiat? Presodite v spodnjemu napovedniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime