Serija Mindhunter dobila napovednik za drugo sezono

Serija Mindhunter je ena boljših zadevščin, ki jih ponuja Netflix. Osebno imam rad počasne kriminalke, ki ogromno poudarka dajejo na atmosfero in toliko bolje je, če se tematika bavi z serijskimi morilci.

Ravno to nam je postregla prva sezona serije Mindhunter, ki je knjižna adaptacije knjige Mindhunter: Inside the FBI’s Serial Crime Unit, to pa je spisal bivši agent FBI-ja, John Douglas.

Serija prikaže zgodnje dni agencije FBI, katera je začela takrat preučevati in intervjuvati serijske morilce. To je bilo za tiste čase nekaj nepojmljivega, a njihovo raziskovanje je obrodilo plodove.

Druga sezona nam prikaže agencijo, ko je pričela dobivati nova denarna sredstva in raziskovanje umov serijskih morilcev ni bil več nek lari-fari. Naša dva glavna junaka sta poklicana v raziskovanje serije umorov med leti 1979 in 1981, ki se jo je takrat prijelo ime Atlanta Child Murders. V samo dveh letih je bilo pobitih 28 ljudi.

Napovednik prikaže vse to in še več, saj pred kamero stopi neslavni morilec Charles Manson. Tega bo odigral Damon Herriman, ki bo isto vlogo odigral v prihajajočemu Tarantinovem filmu Once Upon a Time in Hollywood.

Vračajo se vsi stari igralci pod režisersko taktirko David Finchera.

Mindhunter bo drugo sezono doživel na Netflixu, to pa se bo zgodilo že 16. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime