Serija The 100 – 7. sezona bo tudi zadnja

Serija The 100 se dogaja stoletja v prihodnosti, ko je človeštvo počelo lumparije in nuklearna vojna je skorajda izbrisala vse življenje iz našega ljubega planeta.

Nekaj srečnih izbrancev je v orbito poslalo vesoljsko postajo The Ark in ker v vesoljski praznini ni ravno veliko za početi, so se ljudje pričeli naskakovati kot zajci. Na postaji nato nastane gneča in vodje se odločijo izbrati 100 mlajših zapornikov, katere nato pošljejo na Zemljo z upanjem, da je ta že razpihala ves radiacijski prah.

To je osnovni zaplet, ki je televizijski mreži CW služil zelo dobro. The 100 ravno zaključuje svojo šesto sezono, ustvarjalci pa so sporočili, da bo naslednja sezona, ki bo štela 16 delov, na žalost tudi zadnja.

To ni edina serija, ki bo kljub veliki gledanosti doživela svoj konec. Po osmih sezonah se bomo poslovili od Arrow, Supernatural pa bo po kar 15. sezonah kmalu pomahala v slovo vsem svojim zvestim gledalcem.

Tudi televizijska mreža CW bo malce preuredila svoje nastopajoče. Preklicala je serije iZombie, Jane the Virgin ter Crazy Ex-Girlfriend, namesto njih pa bodo vpeljali zadeve kot so Batwoman, Nancy Drew ter Katy Keene, ki je odvrtek serije Riverdale.

The 100 lahko trenutno spremljate na Netflixu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime