Fortnite igralci so že ugotovili, kako graditi na lokaciji Tilted Town

Nova sezona igre Fortnite je prinesla ogromno novih stvari, med katerimi zagotovo najbolj izstopajo ogromni roboti B.R.U.T.E., ki nekatere igralce spravljajo na rob obupa.

A Season X je prinesel še eno zanimivost, ki je do sedaj v Fortnite svetu še nismo videli.

Lokacija, kjer so se včasih nahajale zgradbe Neo Tilted, se je preobrazila v Tilted Town. Novo mestece spominja na dobre dneve Divjega zahoda, ampak poleg svojega unikatnega izgleda vsebuje še eno zanimivost.

Ko se vržete na mapo boste med jadranjem po zraku ugotovili, da Tilted Town obkrožuje ogromna kupola. Ta grafični učinek ni kar tako tam zaradi lepšega, saj boste ob igralci ob vstopu v mesto opozorjeni, da na tej lokaciji ni uničevanja in grajenja.

Tako se lahko med streljanjem med lesenimi kolibami zanašate samo na svojo sposobnost streljanja, saj grajenje ni mogoče. Pa res ni?

Pretkani igralci so namreč že ugotovili, kako zaobiti neljubo prepreko in nekateri že prešerno postavljajo svoje obrambne trdnjave.

Trik je preprost. Postaviti morate samo eno platformo, ki na pol gleda v Tilted Town. Nato vstopite v način “Edit” in odstranite kot, ki se nahaja v mestu in nato pustite, da vas “Edit” potisne notri. To je to, grajenje se lahko prične.

Obstaja še en trik, za katerega pa boste morali uporabiti hoverboard. Ko se približujete kupoli, se ustavite in pričnite s streljanjem. Tako vam bo uspelo prečkati prepreko in če boste še vedno v isti obleki, lahko pridno začnete z grajenjem.

Epic se na nagajivosti še ni odzval in zanimivo bo videti, če bo ti dve “goljufiji” odpravil s popravkom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime