Blizzard odprl nove forume, kjer lahko poiščete stare prijatelje iz zlatih dni World of Warcrafta

World of Warcraft bo kmalu star 15 let. To je dovolj, da si bo marsikateri igralec, ki je v bitkah Azerotha sodeloval od leta 2004, v brk zamrmral: “fak, kako sem jaz že star!”

A pustimo starost ob strani, saj ima zadeva pozitivno stran. Če ste veteranski igralec WoW-a, potem ste doživeli nekaj neprecenljivega. Izkušnja igranja World of Warcrafta v njegovih zlatih letih je nekaj, kar danes ne bo mogla povrniti nobena novo razvita igra, pa če ima še takšno grafiko.

Ta slika je postala popularna leta 2012, kar je bilo že 7 let nazaj.

Hec je v temu, da WoW ni ponujal samo ure igralne zabave, ampak da so se med ugonabljanjem okoliških zveri spletla prava prijateljstva. Igralci so se med sabo tako dobro spoznali, da so nato nazdravljali tudi v resničnemu življenju, da kakšnih porok sploh ne omenjamo.

15 let je dolga doba in veliko ljudi je med tem časom prenehalo z igranjem ali pa so jih dohitele druge življenjske obveznosti kot so otroci, hipoteka na hiši in finančne obveznosti, ki preprosto niso več odobravale sredstev za plačevanje mesečne naročnine. Vaši orki, ljudje in nočni vilinci so zato tiho izginili iz Azerotha in potrpežljivo čakajo na vašo vrnitev.

Ti zlati časi se morda zdaj lahko vrnejo, saj bo kmalu izšla vanilijska različica WoW-a, imenovana World of Warcraft: Classic. Ponujala nam bo originalno izkušnjo iz leta 2004, z nekaj izboljšavami.

Blizzard se zaveda, da je vanilijska različica ogromno poudarka dajala na skupnost in zato so odprli prav posebne forume, ki vam lahko pomagajo da zopet odkrijete svoje davno izgubljene prijatelje.

Forumi so razdeljeni na ameriške in evropske, izberete pa lahko strani Alliance ali pa Horde. To je nato spet razdeljeno na različne oddelke kot so RP, PvP ali pa PvE strežniki. Ko odkrijete svoj bivši forumski domek, je pametno da zapišete o sebi čimveč informacij – s kom ste igrali, kakšno je bilo ime vašega karakterja ter kateri razred ste igrali.

Z malce sreče se boste zopet povezali s svojimi davno izgubljenimi kompanjoni. Nekaterim je že uspelo kot prikazuje gilda Defias Brotherhood, ki se je zopet povezala po več kot desetih letih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime