EVE Online bo dobil mobilno različico

CCP Games in NetEase Games sta naznanila prihod njihovega peskovniškega, vesoljskega MMORPG-ja EVE Online na mobilne naprave pod imenom EVE: Echoes.

CEO Hilmar Veigar Petursson je povedal, da se skupaj z NetEase Games že kar nekaj časa dogovarjajo za izdelave njihovega MMORPG tudi za mobilne naprave in da so zelo zadovoljni s tem kar so dosegli.

EVE: Echoes si bo seveda sposodil veliko mehanik od svojega starejšega brata. Igra ne bo “cross-platform”, ampak bodo igralci na telefonih imeli svoje strežnike na katerih bodo potem igrali.

Igra naj bi izšla že v letošnjem letu za Android in iOS naprave. Na uradni spletni strani se lahko že prijavite na alfa testiranje.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!