Samsung na včerajšnjemu dogodku Galaxy Unpacked prikazal nekaj zanimivih izdelkov

Samsung je včeraj priredil popolnoma svoj dogodek Galaxy Unpacked, na njemu pa je prikazal, kaj vse prinaša prihodnost vsem njihovim zvestim strankam.

Glavna zvezda je bil frišno napovedani telefon Galaxy Note 10, ki si ga bomo lahko privoščili v dveh različicah.

Galaxy Note 10 in Galaxy Note 10 Plus bosta vsebovalo obliko, ki precej spominja na Galaxy S10. Tako se lahko poslovite od nerodnih stranic, oba telefona pa bosta vsebovala AMOLED zaslon. Note 10 bo precej manjši, v premer bo meril 6.3 inča, medtem ko bo Plus prava zverina z 6.8 premera zaslona.

Tudi Note 10 bo imel sprednjo kamero v obliki krogca, le da se bo ta tokrat premaknil na sredino. Na zadnji strani nas, pričakovano, čakajo tri kamere: 12 MP kamera, 16 MP širokokotna kamera in 12 MP telefoto leča. Note 10 bo imel tudi opcijo 3D skeniranja in boljšega snemanja posnetkov, saj bodo ti bolj stabilni zaradi vgrajenega žiroskopa. Žal boste zaman iskali vhod za slušalke.

Moč se bo tudi poigrati z AR okoljem, saj prihaja nova funkcija AR Doodle. S pomočjo pisala S-Pen boste lahko na zaslonu ustvarjali 3D skice, ki bodo nato postale odzivne. Primer: v objektiv zajamete sliko prijatelja in mu na glavo narišete klobuk. Ko se bo oseba pričela premikati, bo AR tehnologija poskrbela, da mu klobuk vedno ostane privit na čefaro.

Oba telefona bo moč prednaročiti 8. avgusta, naprave pa bodo začeli pošiljati 23. avgusta.

Cena? Manjši Note 10 bo stal 949 $, Note 10 Plus pa bo zase zahteval 1.100 zelencev.

Nadgradnje je bilo deležno tudi pisalo S Pen. To ima sedaj vgrajeno senzor pospeška, vsebuje pa tudi druge senzorje, tako da lahko s pisalom mahamo po zraku kot čarovniški vajenec in s tem upravljamo telefon.

Samsung je med predstavitvijo ponosno oznanil partnerstvo z Microsoftom, ki bo z njim sodeloval pri večih projektih. Eden od njih je novi prenosnik Galaxy Book S, ki je resnično lahek in tanek prenosnik. Poganjal ga bom Qualcommov 8cx mobilni procesor, Samsung pa je ponosen na njegovo vzdržljivost, saj naj bi eno napajanje poskrbelo za 23 ur zabave.

Za polnjenje bomo lahko uporabljali USB-C vhod, prenosnik pa prihaja septembra za ceno 999 $.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime