YouTuberka Brooke Houts pod preiskavo zaradi zlorabljanja živali

YouTuberka Brooke Houts si je privoščila neljub spodrsljaj. Na svoj kanal je včeraj po nesreči naložila posnetek, ki pa očitno ni bil namenjen za javnost.

Na njem lahko vidimo Brooke, ki se med snemanjem znaša nad svojim psom, ki nosi ljubko ime Sphinx.

YouTuberki je počil živec in psa je udarila ter nanj celo pljunila. Ni treba dvakrat reči, da je internet ponorel in Brooke obtožil zlorabljanja živali.

Zadeva je bila prijavljena tudi policiji in oddelek v Los Angelesu je sporočil, da je Brooke trenutno pod preiskavo zaradi domnevnega zlorabljanja.

Brooke je nato podala svojo izjavo na Twitterju, kjer se je opravičila za svoje ravnanje. Pravi, da je takrat imela slab dan in da je morala svojega psa disciplinirati, vendar da se zaveda, da to ni bil pravi način.

Njeno opravičilo med ljudmi ni bilo sprejeto na pozitivni ravni. Veliko ljudi jo obtožuje, da se sedaj samo igra žrtev zaradi tega, ker je bila ujeta pri svojemu nagnusnemu početju. Pojavljajo se pozivanja, naj ji društvo za zaščito živali odvzame žival, saj ni sposobna skrbeti za hišnega ljubljenčka.

Na posnetek so se odzvali tudi ostali slavni YouTuberji. Član kanala H3H3, Ethan Klein, je na Twitterju izjavil, da se trenutno nahaja v Los Angelesu in da bo odkupil njenega psa za vsako ceno, Logan Paul pa je njeno obnašanje označil za strašljivo, saj je v resničnemu življenju povsem ena druga oseba kot pa pred kamero.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime