Založnik 2K Borderlands streamerju na dom poslal dva preiskovalca

YouTuber SupMatto je precej velik navdušenec nad franšizo Borderlands. Njegov kanal je prava zakladnica informacij, a očitno je šel pri svojemu navdušenju nad igro predaleč.

Razkril je namreč informacije glede Borderlands 3, ki še niso bile uradno prikazane. SupMatto je to tudi priznal, vendar pravi, da je na te informacije naletel na povsem odkrit način, ki so ga odkrili že drugi.

29. aprila je uradni Borderlands YouTube kanal razkril svoj Twitch kanal, kjer so nato prikazali prvi igralni napovednik. V dražilniku so bila razkrita imena testnih računov, katere je nato SupMatto odkril na Twitchu. Tam so bile postavljene slike “preview” sličic in te je nato SupMatto razkril na svojemu kanalu.

Založnik 2K je zadevo vzel resno in izjavili so, da je SupMatto izkoristil varnostno luknjo Twitcha, samo zaradi tega da bi se dokopal do zasebnih informacij.

Zato so mu na dom poslali dva preiskovalca, ki sta ga natančno izprašala glede vsega njegovega početja. 2K je še povedal, da so YouTuberja preiskovali že eno leto pred incidentom, enako pa naj bi ga preiskovala tudi Discord in Twitch.

SupMatto je nato izdal nov video na svojemu kanalu, kjer je poskušal razjasniti celotno situacijo. Kakor pravi, ima vsega počasi dovolj, zato se umika iz YouTuba do septembra, ukinil pa je tudi svoj Twitter račun.

Med svojim umikom bo razmislil, kako točno naj gre naprej in če želi sploh še ustvarjati YouTube vsebino.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Popularna Pokimane se za nekaj časa poslavlja od streamanja

Popularna Imane Anys, ki jo internetno občinstvo pozna pod imenom Pokimane, je včeraj na Twitterju izdala obsežno pismo, ki je v bistvu...

Call of Duty Modern Warfare na PC-ju sedaj zasede več kot 220 GB prostora

Nedavno smo dobili 5. sezono za igro Call of Duty Modern Warfare, ki je te dni popularna predvsem zaradi svoje brezplačne battle...

Samsung prikazal svoj največji telefon do sedaj: Galaxy Note 20 Ultra

Podjetje Samsung je včeraj razkrilo kup izdelkov, med katerimi pa so izstopali predvsem trije produkti. Povsem nova serija S30...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!