Založnik 2K Borderlands streamerju na dom poslal dva preiskovalca

YouTuber SupMatto je precej velik navdušenec nad franšizo Borderlands. Njegov kanal je prava zakladnica informacij, a očitno je šel pri svojemu navdušenju nad igro predaleč.

Razkril je namreč informacije glede Borderlands 3, ki še niso bile uradno prikazane. SupMatto je to tudi priznal, vendar pravi, da je na te informacije naletel na povsem odkrit način, ki so ga odkrili že drugi.

29. aprila je uradni Borderlands YouTube kanal razkril svoj Twitch kanal, kjer so nato prikazali prvi igralni napovednik. V dražilniku so bila razkrita imena testnih računov, katere je nato SupMatto odkril na Twitchu. Tam so bile postavljene slike “preview” sličic in te je nato SupMatto razkril na svojemu kanalu.

Založnik 2K je zadevo vzel resno in izjavili so, da je SupMatto izkoristil varnostno luknjo Twitcha, samo zaradi tega da bi se dokopal do zasebnih informacij.

Zato so mu na dom poslali dva preiskovalca, ki sta ga natančno izprašala glede vsega njegovega početja. 2K je še povedal, da so YouTuberja preiskovali že eno leto pred incidentom, enako pa naj bi ga preiskovala tudi Discord in Twitch.

SupMatto je nato izdal nov video na svojemu kanalu, kjer je poskušal razjasniti celotno situacijo. Kakor pravi, ima vsega počasi dovolj, zato se umika iz YouTuba do septembra, ukinil pa je tudi svoj Twitter račun.

Med svojim umikom bo razmislil, kako točno naj gre naprej in če želi sploh še ustvarjati YouTube vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime