Disney bo ponudil paket, ki vključuje Disney+, ESPN+ in Hulu za isto ceno kot vas stane Netflix

Na področje pretočnih vsebin bo kmalu vstopil tudi gigantski Disney in to precej agresivno.

Njegov glavni konkurent je platforma Netflix, ki jo bo Disney poskušal posekati s ceno in s ponudbo svojega res ogromnega kataloga vsebine.

Disney je nedavno povedal malce bolj podrobno, kaj vse čaka njihove naročnike, ko se bo platforma uradno zagnala novembra letos.

Začetni paket, ki bo vključeval naročnino na Disney+ vas bo stal samo 6.99 $, notri pa vas čaka vsebina, ki je prijazna družinam. Tam torej ni za pričakovati nekih nasilnih filmov, ampak filmske izdelke ter serije, ki jih lahko gledajo tako najmlajši kot tudi starejši. Tu lahko za primer vzamemo franšizo Maščevalcev ter Vojne zvezd, ki znajo na platformo pripeljati ogromno ljudi.

Za tiste, ki vas zanima bolj odrasla in nasilna vsebina, je pripravljen Hulu pretočni servis, ki je tudi last Disneya. Poskrbljeno bo tudi za športne navdušence, saj si Miki Miška lasti tudi ESPN, kateri si pridržuje pravice za prenos vseh popularnih športov tipa NBA in NHL.

Disney bo ponujal nabavo paketa, v katero bo vključen Disney+, ESPN+ ter Hulu in to za res nizko ceno 12,99 dolarjev. Za primerjavo vzemimo Netflix, ki za isto ceno ponuja svojo standardno naročnino, brez športa in ostale vsebine, ki jo bo moral predati nazaj Disneyu.

Ponudba se sliši noro dobra, vendar ostaja vprašanje, kako bo zadeva operirala izven meja ZDA. Disney+ bo postal na voljo tudi v Evropi in drugod po svetu, vendar nekoliko kasneje kot v ZDA. Prav tako ostaja vprašanje glede licenc, saj je Hulu na voljo samo Američanom, čeprav Disney trdi, da želi Hulu omogočiti tudi drugod. Vprašanje ostaja tudi glede licenc športnih prenosov in če bo EPSN+ sploh omogočen v Evropi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Borderlands 3 bo naslednjih nekaj dni brezplačen za igranje

Če iščete nekaj brezmožganske akcije, v kateri je vaša glavna naloga streljanje in pobijate cele horde napadalcev, zraven pa si na rame...

Diablo Immortal dobil nov igralni napovednik

Ko je razvijalec Blizzard leta 2018 na svojem sejmu BlizzCon najavil igro Diablo Immortal, so ljudje naravnost ponoreli, ampak ne od veselja....

Braid bo dobil uradno predelavo

Leta 2008 so igralci konzole Xbox 360 prejeli prijetno presenečenje v obliki majhne indie igre Braid, ki je igralce navdušila s svojo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!