Tale pametna očala za plavanje znajo spremeniti vašo vodno telovadbo

Šport in tehnologija sta vedno bolj povezana. Vsak nedeljski sprehajalec na svoje sprehode ali teke jemlje vsaj pametno uro, katera nato spremlja statistike vaše aktivnosti in nato te pretoči na vaš pametni telefon.

Če imamo takšne naprave za tek, zakaj ne bi šli še korak dlje in si svojo plavalno izkušnjo nadgradili na naslednjo stopnjo?

Prav to je razmišljal Dan Eisenhardt, bivši tekmovalni plavalec in navdušenec nad športnimi pametnimi napravami. Ustvaril je podjetje Form, njihov krstni izdelek pa so pametna očala za plavanje, katere pripeljejo olimpijske igre v vaš lokalni bazen.

Očala na prvi pogled ne izgledajo nič kaj posebnega, a v sebi skrivajo prikazovalnik, ki vam pred oči izriše razne statistike. Uporabniki bodo lahko pred sabo videli preplavano razdaljo, tempo plavanja in pokurjene kalorije, moč pa je celo štopati preplavane razdalje.

Statistike so prikazane na tak način, da ne bodo motile vašega vida. Očala imajo v sebi vgrajeno baterijo, ki lahko samo z enim polnjenjem trajajo do 16 ur. Kot je za take naprave tudi v navadi, lahko očala povežemo s svojim telefonom preko Bluetooth povezave in si vse statistike pogledamo na priročni aplikaciji.

Če vam je zadeva zanimiva, si jo lahko že naročite na njihovi uradni strani za ceno 199 €, k temu pa prištejte še 26 € poštnine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime