The Boys je najbolj uspešna Amazon serija

Amazonov pretočni servis Prime ima kar nekaj zanimivih in ekskluzivnih serij. Med njih lahko zagotovo prištejemo znanstvenofantastično serijo The Expanse, tu pa je seveda še avtomobilski The Grand Tour.

Ima pa njihov servis še eno precej popularno zadevščino, ki sliši na ime The Boys. Glede na ime bi nemara kdo pričakoval, da se gre o drami, kjer bi se sestavljala pevska pop skupina, a resnica je nekoliko drugačna.

The Boys spremlja skupino superherojev, katera se na zanimiv način borijo proti drugim nadnaravnežem, ki izkoriščajo svoje moči za zle namene.

Serija je nastala po stripih istega imena, pod katere sta se podpisala Garth Ennis in Darick Robertson, The Boys pa je doživel topel sprejem publike.

Šefica Amazon Studios, Jennifer Salke, je izjavila, da je The Boys presegla vsa njihova pričakovanja in je najbolj gledana serija, ki trenutno držijo v ponudbi.

The Boys je visoko uvrščen tudi na iMDB-ju. Trenutno drži oceno 9.0 in je tako pred vsemi drugimi Amazon izdelki. Za primerjavo lahko vzamemo The Grand Tour, ki sedi na drugem mestu z oceno 8.7 ter The Expanse z 8.4.

Če morda iščete v teh poletnih dneh nekaj novega, je morda ravno ta superherojska avantura prava za preganjanje dolgčasa. Druga sezona je bila že napovedana, ustvarjalci pa so izjavili, da želijo v nadaljevanju serijo narediti še bolj globoko in dati več poudarka na karakterje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!