Nekdo je preigral celotni Skyrim samo z uporabo bakle

YouTube kanal Mitten Squad je nekaj posebnega. Njegova celotna filozofija je namreč preigravanje iger na prav poseben način, ki bi se ga spomnil redko kdo, še manj pa je igralcev, ki bi takšen podvig dejansko poizkusili.

Tokrat se je Mitten Squad spravil preigravati Skyrim, njegov cilj pa je bil, da celotno avanturo odigra samo s pomočjo bakle, brez da bi uporabljal katerekoli druge sposobnosti ali pa orožja.

Iznajdljivi junak se je najprej moral sploh dokopati do goreče palice, to pa mu je uspelo šele takrat, ko se je pustil aretirati.

Nato je prišlo na vrsto mukotrpno nadgrajevanje sposobnosti blokiranja Bash. Tako je potrpežljivo blokiral vse nasprotnike, dokler ni na stopnji 50 prejel nadgradnjo Deadly Bash, ta pa pri napadu odda 5x več škode kot običajno.

Naletel je tudi na težavo glede svoje vzdržljivosti. Udarci z blokado namreč požrejo “stamino” in med igranjem se je moral konstanto ustavljati in čakati, da se mu vzdržljivost zopet napolni. Rešitev je nato prišla v obliki zelenjavne juhe, saj ta vsako sekundo obnovi točko zdravja in vzdržljivosti.

Med igranjem je tudi uporabil nekatere uroke za obnavljanje zdravja, a nič takega, kar bi poškodovalo nasprotnika.

Njegov podvig si lahko ogledate spodaj, priporočamo pa tudi ogled ostalih posnetkov, kjer se Mitten Squad spravi preigravati ostale naslove kot je denimo Fallout franšiza.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime