V javnost ušel naslov za naslednji del Total War franšize, ki sliši na ime Total War Saga: Troy

Po sprehodu v mistične vode antične Kitajske in fantazijskega vesolja Warhammer, se bomo tokrat znašli pred vrati Troje. Zadeva še ni uradno potrjena, a na Redditu se je v preteklih dneh pojavil prispevek, ki razkriva, da so pri Creative Assembly zavarovali pravice za rabo naslova Total War Saga: Troy. Vse skupaj časovno sovpada z napovedjo založnika SEGA, ki je za letošnji Gamescom napovedala predstavitev novega AAA naslova.

Če s serijo še nisi seznanjen, gre za skupek posamičnih strategij, ki te postavijo v različna časovna obdobja človeške zgodovino. Tako lahko doživiš vse od divjih spopadov na morju, strelov iz karabinjerk do magije in pokanja viteških oklepov.

Kakorkoli, vsi poznamo legendo o Troji, ki pa je močno prepredena z miti in nadnaravnim. Zanimivo bo videti ali se bodo razvijalci odločili za mistično dogodivščino v stilu Warhammer vesolja, ali pa bomo priča bolj realističnemu in zgodovinsko podrejenemu naslovu. Troja vnovič najbrž ne bo pokleknila pred Trojanskim konjem? Na odgovor ne bo potrebno čakati dolgo. saj je letošnji Gamescom že pred vrati.

Vsi pretekli lastniki njihovih iger boste deležni še dodatnega bombončka. Total War: Shogun 2 je bila nedavno preimenovana v Total War Saga: Fall of the Samurai in vsi, ki si igro že lastite boste brezplačno prejeli vse DLCje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime