Apex Legends lahko sedaj igrate v “Solo” načinu

Nekaj časa nazaj smo poročali o dogodku The Iron Crown Collection, ki bo med drugim v igri Apex Legends omogočil igranje v “Solo” načinu, brez da bi se morali povezati v ekipo s še dvema igralcema.

Dogodek je sedaj izšel na Apex strežnikih in kot smo že omenili, bo ta potekal dva tedna in se končal 27. avgusta. Razvijalec Respawn je izjavil, da zna “Solo” način postati stalen, vse pa je odvisno od tega, koliko si ga bodo igralci želeli in ga preigravali.

V “Solo” načinu se bo na mapi spopadlo 60 igralcev na malce spremenjeni mapi. Zahodni del je prevzel adrenalinski Octane, ki je na tla postavil kaskaderski poligon. Igralci boste tam naleteli na ognjene obroče ter ogromne odskočne platforme.

Respawn je v igro dodal tudi nove predmete, ki jih lahko igralci kupite za resnični denar. Zadeve so precej drage, spletna stran PCGamer poroča, da boste za pridobitev legendarnega orožja Raven’s Bite morali odšteti 170 dolarjev.

Prisotna je tudi nova valuta Crowns preko katere lahko odklepamo nove in unikatne predmete v trgovini. Krone lahko pridobite z opravljanjem različnih izzivov ali pa jih kupite z Apex kovanci. Tako v bistvu z resničnim denarjem kupite denar, s katerim nato kupite še en drug denar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime