Turška Coca-Cola je najcenejši način za pridobitev League of Legends vsebine

Veteranski League of Legends igralci ste v igro zagotovo vložili že ogromno ur, nekateri med vami pa ste verjetno razvijalcu Riot poklonili že marsikateri evro. Z nakupom Riot točk ste tako odklenili kakšno preobleko ali pa novega heroja, vendar zadeva ob rednemu kupovanju ni ravno poceni.

Kako bi torej prišli do Riot točk najceneje? Morda ima za vas rešitev Reddit uporabnik infest, ki je odkril, da so se v Turčiji pojavile nove plastenke pijače Coca-Cola. Te na svojih nalepkah ne skrivajo nekih imen, ki so njega dni obnorele tudi našo domačo grudico, ampak podobe herojev iz League of Legends.

Vendar te plastenke ne krasijo samo sličice ampak tudi posebne kode, preko katerih lahko odklenemo skrinjo ali ključ v vrednosti 200 RP. Tako si lahko v LoL-u priigramo marsikaj za res, res nizko ceno.

Ena takšna pijača stane samo 1.75 turških lir, kar je v evrih vsega 0.25 centov. Ni si težko predstavljati, kako bo kakšen League of Legends navdušenec letošnji dopust preživel v Turčiji in tam vase zlival hektolitre sladke pijače. Samo ne poskušajte uvoziti pijače k sebi domov, saj so kode zelo verjetno regijsko zaklenjene.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime