Uradni grafični dodatek za igro Minecraft, ki naj bi grafiko popeljal na naslednjo stopnjo, je bil preklican

Minecraft je definicija igre, ki za ure in ure zabave in bogato igričarsko skupnost ne potrebuje lepe grafične podobe, saj je igralnost tako dobra, da te niti ne potrebujemo.

Vseeno pa bi bilo zanimivo videti, kako bi Minecraft izgledal, če bi na sebi nosil realistično podobo in če bi to morda popestrilo igranje. Ravno to je nameraval izvedeti uradni grafični dodatek, imenovan Super Duper Graphics Pack.

Žal pa je razvojni studio izjavil, da od tega ne bo nič, saj je bila implementacija preveč zahtevna. Čeprav je bilo veliko navdušenja, tako v razvojni ekipi, kot tudi v skupnosti, razvijalec preprosto ni bil zadovoljen s strojno optimiziranostjo na vseh napravah.

Zato je bil projekt preklican in razvojni studio bo za popestritev grafične podobe gledal v druge smeri.

A brez skrbi, če igrate na PC-ju, si lahko svojo Minecraft izkušnjo vseeno popestrite z grafičnimi modi, ki izgledajo naravnost neverjetno. Modifikacija Stratum 2K Texture Pack nadgradi grafično podobo na naslednjo stopnjo, poleg tega pa celo doda Ray tracing učinke.

Kako izgleda popolnoma nadgrajeni Minecraft si lahko ogledate v spodnjemu posnetku. Samo pazite, da vam ne pregori grafična kartica.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime