Serija Prijatelji bo ob svoji 25. obletnici zašla v kina

“I’ll be there for youuuu…” Le kdo ne pozna te intro špice, ki že 25 let razveseljuje vse gledalce pred malimi televizijskimi zasloni. Serija Prijatelji je postala kultna in imena Rachel, Ross, Phoebe, Joey in Chandler so znana vsakemu, ki je vsak kdaj v roke prijel daljinec.

Kar malce težko je verjeti, da bo serija septembra letos dopolnila že 25 let. To ni majhna številka in studio Warner Bros se je odločil, da bo proslavitev nekaj posebnega.

Žal ne bo očitno nič od že leta trajajočih govoric, da se bo ikonična druščina zopet združila in posnela novo sezono ali nemara film. Bodo pa oboževalci nekaj le prejeli.

Več kot 1000 kinov po ZDA bo predvajalo 12 epizod kultne serije, karte pa bodo v predprodajo ponujene že 16. avgusta. Navdušenci si bodo lahko 23. in 28. septembra ter 2. oktobra ogledali legendarne epizode kot so The One With The Black Out, The One Where No One’s Ready in The One Where Everyone Finds Out, zraven pa bodo prisotni še ponesrečeni kadri iz snemanja ter nekateri posnetki, ki jih bo javnost videla prvič.

Nad Prijatelji so navdušeni tudi Danci in podjetje LEGO je spočelo prav posebno zbirateljsko verzijo kock, kjer so naši junaki preobraženi v Lego stričke, poustvarjena pa je tudi legendarna kavarna Central Perk, katera kar obiljuje s podrobnostmi. In ne, niso pozabili na Guntherja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime