Ashes of Creation: Testiranje bojevanja in prihod na Steam

Vsi dobro vemo, da trenutno ni na trgu MMORPG žanra nič kaj presunljivega. Še vedno večina ljudi se ukvarja z Azerothom, sem pa tja kdo igra ESO, BDO ali FFXIV. To so vse igre, ki niso več prav mlade in verjamem, da MMORPG žanr potrebuje precej svežine, mogoče bo prav Ashes of Creation nov princ na belem konju?

AoC namreč obljublja res velike stvari. Kot večina modernih MMORPG-jev je tudi ta začel svojo pot na Kickstarterju s to razliko, da razvijalci uresničujejo cilje in se držijo rokov, vse skupaj pa drvi proti zgodnjemu dostopu ter beta testiranju.

Če kaj sledite igri lahko veste, da so trenutno v fazi testiranja bojevanja. Skupaj z zvestimi oboževalci želijo ustvariti čim boljši način bojevanja, ki bo zadovoljiv za vsakega igralca. Za testiranje bojevanja so ustvarili svoj Battle Royale način, kjer se lahko pretepajo tisti, ki so kupili dražje pakete na Kickstarterju. Seveda so tokrat razvijalci poskrbeli, da bomo lahko boj testirali vsi. Vse skupaj se bo začelo 19. avgusta in bo trajalo do 20. avgusta. Razvijalci so tudi postali parternji s trgovino Steam, kar pomeni, da bo t.i. Ashes of Creation: Apocalypse mogoče prenesti kar od tam.

Če želite testirati bojevanje in videti v kakšnem stanju je trenutno “rešitelj MMORPG žanra” lahko to storite že 19. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime