Blizzard opozarja o preveliki gneči na strežnikih za World of Warcraft: Classic

Še malo in kmalu se bomo lahko vrnili v pustolovščine vanilijske različice World of Warcrafta.

Blizzardova mojstrovina, ki je prerodila žanr masivnih večigralskih svetov, v Classic različici ne bo vsebovala nobenih dodatkov in igralci bodo lahko izkusili igro takšno, kot je bila ob svojemu rojstvu leta 2004.

Kot pri vsaki Blizzardovi igri, je tudi tu pričakovati kar nekaj navala. Igralci lahko že rezervirajo svoja imena in si pripravijo karakterje na različnih strežnikih. Kot vedno velja skupinski nagon in vsi hočejo tja, kjer je največ populacije.

Na ameriških strežnikih je zato velik naval na strežnik Herod in Blizzard je v blog zapisu opozoril, da naj si igralci ustvarijo karakter na sorodnem strežniku Stalagg, saj je Herod preveč zaseden.

Pričakujejo se ogromne vrste in razvijalec pravi, da se za Herod že sedaj pričakuje vrsta 10.000 igralcev, ta pa bo v prihajajočih dneh samo še narasla. Serverji lahko trenutno prenesejo veliko več igralcev kot je bilo to leta 2004, a vseeno je populacije trenutno čisto preveč.

Enako se dogaja na evropskih strežnikih, kjer je strežnik Shazzrah prenaseljen, zato Blizzard prosi igralce, da se premestijo na novo odprti strežnik Gehennas.

World of Warcraft: Classic izide 27. avgusta, za igranje pa ne bo potreben nakup, ampak zgolj mesečna naročnina.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime