Netflix dela na He-Man animirani seriji

Malce starejši bralci se boste zagotovo spomnili risane serije He-Man, ki nas je njega dni navduševala tudi na slovenskih televizijskih kanalih.

He-Man je svoje življenje začel v stripih, leta 1983 pa je dobil svojo risano serijo imenovano He-Man and the Masters of the Universe.

Blontni mišičnjak se bo sedaj v dobi superherojskih filmov zopet vrnil in to tako na kino ekrane kot tudi male televizijske zaslone.

V partnerstvo sta stopila Sony in Mattel in leta 2021 nas čaka povsem nov film, v kateremu bo glavno vlogo prevzel Noah Centineo.

A to ni edini izdelek, ki nas čaka iz dežele Eternite. Vmešal se je tudi Netflix, ki bo kmalu izgubil pravice do predvajanja vseh Marvel izdelkov in zato obupno potrebuje nove izdelke, ki bi zapolnili to superherojsko nišo.

Nova serija bo nastala pod režijo Kevin Smitha, imenovala pa se bo Masters of the Universe: Revelation. Ta bo nadaljevala dogodivščine iz osemdesetih in bo zaključila vse zgodbovne niti, ki so morebiti ostale nerazrešene. In ja, čaka nas ultimativna bitka med He-Manom in Skeletorjem.

Pod novo serijo se bodo podpisali pisci Eric Carrasco, Tim Sheridan, Diya Mishra ter Marc Bernardin, za animacijo pa bo poskrbel studio Powerhouse Animation, ki je nedavno ustvaril animacijo za serijo Castlevania.

Uradnega datuma izida še ni, smo pa dobili prvo sliko spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Borat 2 zbrisana scena prikaže infiltracijo v Belo hišo in Trumpa

Borat 2 oz. Borat Subsequent Moviefilm je že nekaj dni prisoten na pretočnem servisu Prime Video in tako kot prvi film, je...

Nič ne bo od 3. sezone serije Mindhunter

Leto 2020 kar noče odnehati z neprijetnimi presenečenji. Potem ko smo na Netflixu dobili dve sezoni odlične serije Mindhunter, ki se ukvarja...

Cloud9 podpisal prvo žensko Valorant ekipo

E-šport je začel počasi v svoje naročje sprejemati tudi ženske igralke, vendar pa se to kolesje vrti izjemno počasi. V svetu igričarstva...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!