PewDiePie presegel 99 milijonov naročnikov

Šved Felix “PewDiePie” Kjellberg je morda izgubil vojno z indijskim kanalom T-Series za zlato kolajno YouTube kanala z največ naročniki.

A to niti ni pomembno, bolj pomembna je magična številka 100 milijonov naročnikov in ravno tej cifri se Šved vztrajno približuje.

Treba je vedeti, da sta magično številko že presegla indijski kanal T-Series, ki trenutno drži 108 milijonov sledilcev ter YouTube kanal Music, ki ima 107 milijonov naročnikov.

A PewDiePie bo prvi posameznik, ki ga bo sledilo takšno število oboževalcev in to je naravnost neverjeten dosežek. Njegov kanal dnevno dobi 50k novih sledilcev in pri takšnemu tempu, bo številka 100 milijonov dosežena v manj kot dveh tednih.

Felix se je zadnje čase osredotočil na preigravanje Minecrafta, kar mu je prineslo novo publiko, za svoj jubilej pa je obljubil 12 urni prenos v živo, kjer bo preigraval samo to priljubljeno graditeljsko igro.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime