Age of Empires II: Definitive Edition dobil nov napovednik

Microsoft je včeraj za Gamescom obljubljal velike novice glede svoje franšize Age of Empires. Veliko ljudi je zato pričakovalo, da bomo končno videli razkritje četrtega dela, za katerega vemo da je v izdelavi, a nismo dobili še nobenega igralnega posnetka ali pa vsaj slike.

No, Microsoft o štirici ni povedal ničesar. Vseeno pa smo dobili nekaj zanimivih informacij glede prvih dveh delov, ki danes štejeta že kar nekaj spoštljivih let.

Age of Empires: Definitive Edition je popolna predelava prvega dela, ki je lani izšla za Microsoftovo trgovino. Po novem lahko strategijo za 20 € kupimo tudi na Steamu, dobra novica pa je tudi, da bo večigralstvo podpiralo igranje med lastniki Steam in Microsoft različice.

V izdelavi je tudi popolna predelava drugega dela, Age of Empires II: Definitive Edition, ta pa je včeraj dobila nov napovednik. Čaka nas nova grafična podoba, štiri nove civilizacije in tri nove kampanje. Dobili smo tudi datum izida, ki se bo pripetil 14. novembra, špil pa lahko že prednaročimo na Steamu za 20 €. Na voljo bo tudi beta testiranje, nepotrpežljivi se lahko prijavite na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime