Death Stranding dobil nov igralni posnetek, ki nam prikaže uriniranje glavnega karakterja

Kaj je Death Stranding? Ne glede na to, da je igra že precej blizu izida, še vedno ne vemo točno, za kaj za vraga se sploh v tej igri gre.

Vemo, da Death Stranding ni več eksluziva za PlayStation 4 in da bo glavno vlogo nosil igralec Norman Reedus, ki se je predal šarmu ekscentričnega režiserja Hidea Kojime.

Znano je tudi, da bo naš igralec povezoval opustošene družbe preko sveta in da bodo dojenčki igrali veliko vlogo.

Novi igralni posnetek na Gamescomu pa nam je razkril, da bo naš junak lahko tudi uriniral. Kot vidimo, bo njegova rumena tekočina plodno vplivala na lokalno favno, saj bomo lahko z njo vzgajali gobe. Kojima je še razkril, da penisa ne bo moč videti, saj ga bo karakter pri našemu sukanju pogleda vedno sramežljivo skril, bo pa moč urin uporabiti kot orožje. Naš junak tudi ne bo potegnil pitona iz hlač, če bodo zraven prisotni drugi karakterji in bo primoran najti nekaj zasebnosti.

Dovolj o uriniranju, igralni posnetek pokaže, da se bomo lahko spotaknili, čemur sledi nato mirjenje dojenčka, ki bo vedno pripet na naše oprsje. Naš karakter med igranjem izjavi, da so dojenčki potratna roba in da se na njih ne bi smel preveč navezati. Precej temna napoved, ni kaj.

Veliko ljudi je pričakovalo, da se bo na Gamescomu razkrila napoved za PC-je, vendar žal temu ni tako. Death Stranding ima zaenkrat še vedno napovedan izid za 8. november, za zdaj še vedno samo za PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime