Novi Need for Speed Heat napovednik se osredotoči na policiste

Prihaja novi Need for Speed, ki bo tokrat nosil podnaslov Heat. O novemu naslovu smo že pisali, na Gamescomu pa smo včeraj dobili povsem nov igralni posnetek.

Ta nekoliko bolj podrobno predstavi, kaj točno bomo počeli, saj tole ne bo čisto tipična dirkaška igra.

Čaka nas cikel dneva in noči in s tem tudi različne aktivnosti. Podnevi bomo lahko sodelovali na različnih legitimnih dirkaških preizkušnjah, ki nam bodo v denarnico prinesle nekaj dobička. Ko pa pade mrak, se bomo začeli udejstvovati v nelegalnih uličnih dirkah in si s tem dvigali svoj sloves.

Tako podnevi, kot tudi ponoči, nam bo vedno za ovratnik dihala policija. Miličniki bodo podnevi malce bolj mirni, ponoči pa je heca konec. Gleda na stopnjo našega slovesa bodo vedno bolj agresivni, uporabiti pa znajo različne tehnike kot je denimo luknjanje gum.

Treba je reči, da dirkanje izgleda v redu, a nisem se mogel znebiti občutka, da vsi avti izgledajo nekako plavajoče, kot da niso dobro oprijeti na cesto.

Za pobeg se bomo morali zateči v skrivališče ali pa garažo. Slednja bo nosila veliko vlogo, saj bomo tam lahko nadgrajevali naša vozila in jih različno obarvali ter jim nadeli RGB osvetlitev.

Need for Speed Heat nas čaka 8. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime