Wasteland 3 – novi napovednik prikaže močno izboljšano bojevanje

Sem eden tistih RPG čudakov, ki je imel dejansko voljo in potrpljenje in je dokončal Wasteland 2. Špil je po mojemu mnenju proti koncu izgubil nekaj zagona in za finiš sem potreboval kar nekaj umske telovadbe in se prisiliti k igranju, a splačalo se je videti zaključek.

Wasteland 2 je vseboval kar nekaj napak in vse te težave bo poskušalo razrešiti nadaljevanje Wasteland 3. Na včerajšnjemu sejmu Gamescom smo dobili povsem nov napovednik, ki je prikazal marsikaj.

Globoko na severu nas bo čakal “oče” zasneženega Kolorada, ki bo naši četici Rangerjev sicer pomagal, a njegov nekoliko zlobni glas nam obljublja, da nas zna za pravo ceno hitro zabosti v hrbet.

Dobili smo tudi nekaj igralnih izsekov. Po novem se bomo po mapi prevažali in naše snežno vozilo lepo doda k atmosferi, ko se prebija skozi povsem zasneženo mapo. V napovedniku smo videli tudi nekaj boja, ki izgleda močno izboljšan proti predhodniku. Še vedno nas čaka potezni boj, vpeljali pa so tudi nekaj Fallout mehanik, kot je merjenje v individualne dele telesa, premikanje pa precej spominja na X-COM.

Grafična podoba je doživela velik napredek, kako pa se bo zadeva dejansko igrala pa bomo videli spomladi 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime