Legendarna helikopterska simulacija Comanche se vrača

Založnik THQ Nordic je očitno odkril novo niso: obujanje že davno pozabljenih franšiz in potem nove izdelke prodajati nostalgično izstradani množici.

Na sejmu Gamescom je tako založnik iz klobuka potegnil ime Comanche, ki je leta 1990 razveseljevala vse pristaše helikopterjev.

Franšiza je svojo življenjsko pot pričela leta 1992 z igro Comanche: Maximum Overkil ter se zaključila leta 2001, ko je izšel Comanche 4.

Comanche helikopterji niso izmišljeni, saj jih je ameriška vojska nekdaj kovala v zvezde in v razvoj so vložili milijarde zelencev. Vendar so se leta 2004 odločili ustaviti razvoj in vse svoje napore so vložili v brezpilotna letala.

Comanche je tako ostal pozabljen vse do sedaj, ko bo zopet obujen v igralni obliki. Štorija pravi, da je ameriška vojska izgruntala, da brezpilotna letala ne predstavljajo prihodnosti in se odločila iz pokoja poklicati Comanche helikopterje.

Med igranjem bomo lahko izbirali med različnimi tipi Comanche helikopterjev, vsak od njih pa bo v pomoč lahko priklical tudi posebnega drona. Vsako zračno plovilo bo vsebovalo svoje prednosti in pomanjkljivosti, kar bo prišlo do izraza v večigralstvu.

Žal THQ ni omenil, če bo nova igra vsebovala tudi enoigralsko kampanjo, saj je očitno glavni cilj večigralstvo, kjer se bomo lahko v ekipo povezali s še tremi drugimi igralci.

Novi Comanche je napovedan za začetek 2020, ko bo prispel na Steam v načinu Zgodnjega dostopa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime