Na Pokémon svetovnemu prvenstvu se je zmagovalna trofeja zlomila takoj, ko jo je v roke prejel igralec

Ste vedeli, da vsako leto potekajo Pokémon turnirji, ki se ga lahko udeležijo igralci vseh starosti? Ste vedeli, da tekmujejo tako v kartah kot tudi v videoigrah in to v različnih divizijah? In ste vedeli, da so zmagoslavne trofeje sestavljene iz poceni plastike, ki se razpade ob najmanjšem pišu vetra?

Slednje dejstvo je spoznal Isaac Terceira, ta pa je tekmoval v Junior diviziji Pokémon lige iz kart. Potem, ko je ob aplavzu publike ponosno prikorakal na oder, mu je pokal v roke predal direktor podjetja Pokémon Company, Tsunekazu Ishihara.

Žal pa trofeja, ki je v bistvu simpatični Pikachu s pokalom v roki, predaje ni preživela. Isaac je svojo pridobitev stisnil k sebi, kar je bilo očitno dovolj, da je mali srebrni pokal odstopil od svoje baze.

Sledila je zmeda. Isaac je poskušal zadevo nekako sestaviti skupaj, voditeljica pa mu je verjetno v uho šepetala, da bo dobil zamenjavo. Vse skupaj je zaokrožila razočarana publika ter direktor Ishihara, ki je diskretno preveril še ostale trofeje.

Glede na to, kakšne denarce služi Pokémon Company, bi človek pričakoval pokale, ki jih ne držijo skupaj prežvečeni žvečilni gumiji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime