Fortnite – roboti BRUTE so po novi posodobitvi precej šibkejši

Fortnite je z novo sezono Season X v igro vpeljal morda najbolj kontroverzno novost v zgodovini igre_ ogromne mehanske robote, imenovane BRUTE.

Zadeva je vsekakor zanimiva: v enega robota se lahko usedeta dva igralca in potem začneta sejati smrt vse povprek. Vendar po mnenju igralcev BRUTE ni bil ravno dobro uravnotežen. Zato so se začela pozivanja, da se robotka odstrani ali pa naj se ga naredi pošteno šibkejšega.

Razvijalec Epic je slišal vse kritike, a je trmasto vztrajal, da bo BRUTE ostal v igri. So pa vseeno naredili nekaj sprememb, ki je igralcem, ki so se borili proti železni konzervi, dal nekaj dodatnega časa za dihanje.

Vendar tudi to očitno ni zadovoljilo igralcev, zato se je Epic naposled vendarle uklonil in BRUTE je po novem precej šibkejši.

Doletelo ga je kar 9 sprememb, 8 od teh pa robota naredi precej šibkejšega. Tako BRUTE po novem naenkrat izstreli 6 raket namesto 10, hitrost izstreljevanja pa se je zmanjšala za 56%. Zmanjšal se je tudi obseg uničevalnega območja raket in sicer za 42%. Sprememb je bil deležna tudi “Dash” mehanika, “cooldown” se je povečal iz treh na pet sekund, višina “boostinga” pa se je zmanjšala za 33%.

Ni pa BRUTE bil deležen samo poslabšanja, saj so mu razvijalci malo izboljšani statistiko. Njegovo zdravje se je namreč povečalo iz 1000 na 1250 točk.

Vse podrobne spremembe si lahko preberete na uradnemu blog prispevku, očitno pa se bo sedaj v Fortnitu lažje dihalo.

Fortnite skupnost je nad potezo navdušena, kot lahko vidimo po spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!