Fortnite – roboti BRUTE so po novi posodobitvi precej šibkejši

Fortnite je z novo sezono Season X v igro vpeljal morda najbolj kontroverzno novost v zgodovini igre_ ogromne mehanske robote, imenovane BRUTE.

Zadeva je vsekakor zanimiva: v enega robota se lahko usedeta dva igralca in potem začneta sejati smrt vse povprek. Vendar po mnenju igralcev BRUTE ni bil ravno dobro uravnotežen. Zato so se začela pozivanja, da se robotka odstrani ali pa naj se ga naredi pošteno šibkejšega.

Razvijalec Epic je slišal vse kritike, a je trmasto vztrajal, da bo BRUTE ostal v igri. So pa vseeno naredili nekaj sprememb, ki je igralcem, ki so se borili proti železni konzervi, dal nekaj dodatnega časa za dihanje.

Vendar tudi to očitno ni zadovoljilo igralcev, zato se je Epic naposled vendarle uklonil in BRUTE je po novem precej šibkejši.

Doletelo ga je kar 9 sprememb, 8 od teh pa robota naredi precej šibkejšega. Tako BRUTE po novem naenkrat izstreli 6 raket namesto 10, hitrost izstreljevanja pa se je zmanjšala za 56%. Zmanjšal se je tudi obseg uničevalnega območja raket in sicer za 42%. Sprememb je bil deležna tudi “Dash” mehanika, “cooldown” se je povečal iz treh na pet sekund, višina “boostinga” pa se je zmanjšala za 33%.

Ni pa BRUTE bil deležen samo poslabšanja, saj so mu razvijalci malo izboljšani statistiko. Njegovo zdravje se je namreč povečalo iz 1000 na 1250 točk.

Vse podrobne spremembe si lahko preberete na uradnemu blog prispevku, očitno pa se bo sedaj v Fortnitu lažje dihalo.

Fortnite skupnost je nad potezo navdušena, kot lahko vidimo po spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime