Gears POP! sedaj na voljo za iOS in Android naprave

Če ste morda v iskanju nove mobilne igre, ki bi vas zabavala med dolgimi vožnjami s trolami, potem ste pravkar na jedilnik dobili novo ponudbo v obliki igre Gears POP!.

Microsoft se je odločil, da bi rad malce potipal mobilni trg in zato se je rodila ta različica Gears of War franšize, ki pa v mobilni obliki precej spominja na Clash Royale, s to razliko, da nas tule čakajo simpatične Funko-Pop figurice Gears of War karakterjev.

Špil se igra precej podobno kot Clash Royale: vašo četico boste pošiljali po polju navzgor in z njimi poskušali porušiti nasprotnikove obrambe, novost pa je, da se naši karakterji lahko skrivajo v zaklonih. Gre za večigralski naslov, ki je povsem brezplačen in ker se gre za mobilno igro, je seda ta posiljena z vrsto mikrotransakcij in loot-boxov.

Seveda je tu še vrsta različnih valut, nekateri nakupi pa vas lahko znajo ošteti tudi do 100 €. Brez skrbi, niso pozabili tudi na mehaniko čakanja, katero lahko odpravite z nakupom valute.

Gears POP! lahko igrate na iOS in Android napravah, ogledate pa si lahko tudi simpatični napovednik, ki prikaže tudi nekaj igranja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime