Star Wars: The Mandalorian dobil prvi napovednik

Vedno, ko dobim vest o novem projektu iz franšize Vojne zvezd, se spomnim, da še vedno nisem pogledal filma Solo. In vedno si rečem, da bom to storil danes, pa se to nikoli ne zgodi. Morda je razlog za to, da mi zadnja dva Star Wars filma nista ravno odgovarjala in po tej franšizi nimam več takšne želje kot je bilo to njega dni.

Morda pa se bo to spremenilo z novo serijo The Mandalorian, ki jo razvijajo ekskluzivno za pretočni servis Disney+. V glavni vlogi bo zaigral Pedro Pascal, režiral pa jo bo Jon Favreau, ki se je nazadnje podpisal pod animirani film Levji kralj.

Serija se bo dogajala sedem let po filmu Return of the Jedi in 23 let pred The Force Awakens. Režiser pravi, da si je izbral to obdobje ravno zato, ker takrat v Star Wars vesolju ni bilo vlade in je bil kriminal močno razširjen. Perfektno okolje torej za slavnega najemnika.

Napovednik vsekakor izgleda precej temačno in res me zanima, če so na kolih nasajene dejanske glave Stormtrooperjev ali samo njihove čelade.

The Mandalorian izide 12. novembra, Disney pa je že razkril, da Disney+ ne bo izdal vseh epizod naenkrat kot denimo Netflix, ampak da bomo vsak teden prejeli novo.

Spodaj prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime